Persondata ved køb
--------
I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din e-mail adresse eller telefonnummer. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mail adresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte kundeservice, der kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies. 
Personoplysningerne registreres hos Vinderup RC og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vinderup RC har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Vinderuprc.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Vindreup RC har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vinderup RC via e-mail kundeservice@vinderuprc.dk